CELEBRITIES

To bachelor party του George Clooney


17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο γάμος του George Clooney και της  Amal Alamuddin θα τελεστεί τον επόμενο μήνα στην Ιταλία και όλοι οι φίλοι του αστέρα ετοιμάζουν τώρα το bachelor party του. Καθώς ο Clooney είναι ίσως ο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ το πάρτι αναμένεται special καθώς οι κολλητοί του, ανάμεσα τους ο Brad Pitt, ο Ben Affleck και ο Matt Damon του προετοιμάζουν ένα πολύ καυτό strip tease στο οποίο θα πρωταγωνιστήσουν οι πλέον ταλαντούχες καλλονές του επαγγέλματος.

Μια λεπτομέρεια που δεν έχει ενθουσιάσει καθόλου τη μέλλουσα νύφη  Amal Alamuddin η οποία κάνει ότι μπορεί για να το εμποδίσει. Εξίσου ζουμέρα είναι όμως όσα μάθαμε από πρώτο χέρι από την πρώην του Clooney,  Monika Jakisic.

Η καλλονή από την Κροατία που έβγαινε με τον ηθοποιό πριν εκείνος γνωρίσει την Alamuddin πέρασε το καλοκαίρι στη Μύκονο φιλοξενούμενη του Πάνου Ζήνα και μας είπε σε φιλική συντροφιά μερικές μικρές λεπτομέρειες για τον Clooney, όπως το ότι δεν ανήκει στην κάστα με τα health freaks του Λος Αντζελες- το τσούζει δηλαδή το ποτηράκι με την τεκίλα- και κυρίως ότι κρίνοντας από την εμπειρία της οι διάφορες φήμες που κατά καιρούς αμφισβήτησαν το status του Clooney ως straight όχι απλά δεν ευσταθούν, αλλά δεν θα μπορούσαν να είναι πιο απομακρυσμένες από την αλήθεια.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.