CELEBRITIES

Τί συμβαίνει στο twitter της Ελένης Μενεγάκη;


18 Σεπτεμβρίου 2014

Υπάρχει μια ξεκάθαρη κι ευθεία βολή της ίδιας σε συνομιλία με τηλεθεατές και θαυμαστές που τον βγάζει στην φόρα.

Από χθες το πρωί σε όλες τις ιστοσελίδες με showbiz περιεχόμενο ήταν πρώτο θέμα η δικαστική και προσωπική διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Μια διαμάχη στην οποία δεν έχουν αναφερθεί ποτέ δημόσια οι δύο, με την Ελένη να πετάει κάποιες μπηχτές συχνά πυκνά. Αυτή τη φορά όμως δεν υπάρχουν μπηχτές. Υπάρχει μια ξεκάθαρη κι ευθεία βολή της ίδιας σε συνομιλία με τηλεθεατές και θαυμαστές που τον βγάζει στην φόρα.

Όλα ξεκίνησαν με μια ανάρτηση της Ελένης ενός κειμένου με δηλώσεις του Γιάννη Λάτσιου και τίτλο «Ποιος πατέρας θέλει να πετάξει τα παιδιά του στο δρόμο;». Προφανώς η παρουσιάστρια είχε ειρωνική διάθεση για την ανάρτηση και αμέσως άρχισε μια διαρκής στιχομυθία με ακόλουθους που την ρωτούσαν πράγματα για την υπόθεση. Κι ενώ κανείς θα περίμενε να σωπάσει και να παραμείνει σε αυτό απαντούσε κανονικότατα. Σε ερώτηση για το ποιος θέλει να πετάξει τα παιδιά στο δρόμο, η Ελένη τον κατηγόρησε ευθέως: «Εκείνος, εγώ ζω σε αυτό το σπίτι με τα παιδιά» και πιο κάτω «Οι τίμιοι έχουν μόνο ένα (πρόσωπο)».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο toratora.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.