CELEBRITIES

Η Jennifer Lawrence ξέρει πώς να παίρνει αυτό που θέλει


24 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι σταρ του Hollywood, βραβευμένη με Όσκαρ και γνωστή για τις γκάφες-πτώσεις της στο κόκκινο χαλί αλλά και την τάση της να κάνει photo-bomb στους διάσημους φίλους της. Στην τελευταία της καμπάνια, ωστόσο, για τον οίκο Dior, η Jennifer Lawrence εμφανίζεται πιο ώριμη από ποτέ. Η 24χρονη ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της -για τέταρτη φορά- με τον γαλλικό οίκο και τον διάσημο φωτογράφο μόδας Patrick Demarchelier που την απαθανάτισε. «Είναι προνόμιο να δουλεύει κανείς μαζί του. Είναι θρύλος και το μάτι του διακρίνει την ομορφιά. Όλες του οι φωτογραφίες είναι αβίαστες και διαχρονικές» είπε χαρακτηριστικά, ενώ μοιράστηκε και τα δικά της μυστικά σχετικά με το πώς στέκεται μπροστά στον φακό. «Νομίζω πως είναι σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα ή έστω, ένα συναίσθημα, ώστε τα μάτια σου να ‘λένε’ κάτι».

1411545527723_Image_galleryImage_image001_png Όσο για τον ορισμό της δυνατής γυναίκας, η Jennifer Lawrence δίνει τον δικό τους: «Είναι αυτή που εκπέμπει αυτοπεποίθηση, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά δίκαιη και ευγενική. Που ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει». jennifer_dior Η ίδια αυτή την περίοδο γυρίζει την Τρίτη ταινία της σειράς Hunger Games, ενώ απολαμβάνει και το νέο της ειδύλλιο με τον frontman των Coldplay και πρώην σύζυγο της Gwyneth Paltrow, Chris Martin.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.