CELEBRITIES

Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά ο George Clooney και η Amal Alamuddin


30 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος τους ζήτησε να κάνουν παιδιά;

Για δεύτερη φορά παντρεύτηκαν χθες το μεσημέρι στη Βενετία, αυτή τη φορά με πολιτικό γάμο ο George Clooney και η Amal Alamuddin. Τους πάντρεψε ο πρώην δήμαρχος της Ρώμης Walter Veltroni. Tην ίδια στιγμή άρχισαν επιτέλους οι διαρροές για τα όσα συνέβησαν μέσα στο ξενοδοχείο Aman όπου τελέστηκε το Σάββατο ο γάμος της χρονιάς.

1411976818332_wps_3_Mandatory_Credit_Photo_by Οι καλεσμένοι στο γάμο ξεκίνησαν να φτάνουν στο ξενοδοχείο Aman στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας από τις έξι το απόγευμα. Ο γαμπρός έφτασε στις 7 ακριβώς τη στιγμή που έδυε ο ήλιος. Η τελετή του γάμου ξεκίνησε στις 8 και ήταν ιδιαίτερα ρομαντική. Το ζευγάρι κρατιόταν από τα χέρια ενώ αντάλλασαν τους όρκους που είχαν γράψει οι ίδιοι. Στέκονταν κάτω από μια αψίδα φτιαγμένη από λευκά τριαντάφυλλα. Η τελετή κράτησε περίπου 18 λεπτά.

Μετά το γάμο οι προσκεκλημένοι,  ήπιαν σαμπάνια και έφαγαν ορεκτικά όπως πολέντα με άγρια μανιτάρια και προσούτο με ξεραμένα σύκα  με την υπογραφή του Federico Salza. Στα πιάτα του δείπνου που ακολούθησε υπό τους ήχους ενός κουαρτέτου εγχόρδων συμπεριλαμβάνονταν αστακός ριζότο και καλαμάρι. δημιουργίες του chef Riccardo De Pra.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.