CELEBRITIES

Jennifer Lawrence: Θα έπρεπε να ντρέπεστε που με είδατε γυμνή


8 Οκτωβρίου 2014

Jennifer-Lawrence-at-the-85th-Annual-Academy-Awards-Luncheon-Feb-4-2013-jennifer-lawrence-33527115-1280-961.jpg

«Βρισκόμουν σε μία τρυφερή, υγιή, υπέροχη σχέση για τέσσερα χρόνια. Ήταν από απόσταση και είτε το αγόρι σου θα δει πορνό, είτε εσένα».

«Είχα φοβηθεί τόσο πολύ. Δεν ήξερα πως θα επηρεάσει την καριέρα μου». Με αυτά τα λόγια περιγράφει η Jennifer Lawrence το πως ένοιωσε μόλις είδε τις γυμνές φωτογραφίες της να έχουν κατακλύσει όλο το διαδίκτυο.

Η δημοφιλής ηθοποιός αρχικά συγκρατήθηκε, δεν είπε τίποτα αλλά αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της μιλώντας στο περιοδικό Vanity Fair. Η συνέντευξη θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου αλλά στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού δημοσιεύεται ένα απόσπασμα και η Lawrence αποκάλυψε το πόσο πολύ την επηρέασε το σκάνδαλο και σε τι βαθμό την θορύβησε.

Η πρωταγωνίστρια του Hunger Games και του Silver Lining Playbook επλήγη περισσότερο από το σκάνδαλο με την διαρροή γυμνών φωτογραφιών καθώς μία ολόκληρη συλλογή από 60 στιγμιότυπα κυκλοφόρησαν σε σκανδαλοθηρικές και μη ιστοσελίδες. Και σαν να μην φθάνει αυτό, ο χάκερ προειδοποίησε ότι έχει και sex tape της Lawrence το οποίο θα δημοσιοποιήσει με χρηματικό αντάλλαγμα.

«Είχα φοβηθεί τόσο πολύ. Δεν ήξερα πώς θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα μου», δήλωσε η 24χρονη Lawrence στο περιοδικό και φανερά οργισμένη συμπλήρωσε: «Απλώς επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο, απλώς επειδή είμαι ηθοποιός, δε σημαίνει ότι πηγαίνω γυρεύοντας».

Η ίδια τόνισε πως είναι δική της επιλογή το τι θα κάνει με το σώμα της και ανέφερε πως η διαρροή έγινε χωρίς την συγκατάθεση της και αυτό είναι «αηδιαστικό». Μάλιστα δήλωσε έκπληκτη που «ζούμε ακόμα σε τέτοιου είδους κόσμο».

Όπως εξήγησε, μπήκε στον πειρασμό να γράφει μία ανακοίνωση σχετικά με την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, αλλά κάθε φορά που προσπαθούσε να γράψει μία λέξη, ξεσπούσε σε κλάματα ή θύμωνε πολύ. «Άρχισα να γράφω μία απολογητική ανακοίνωση, αλλά δεν υπάρχει κάτι για το οποίο έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη. Βρισκόμουν σε μία τρυφερή, υγιή, υπέροχη σχέση για τέσσερα χρόνια. Ήταν από απόσταση και είτε το αγόρι σου θα δει πορνό, είτε εσένα».

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.