CELEBRITIES

Το παράπονο της Jessica Chastain από το Hollywood


8 Οκτωβρίου 2014

JESSICA-ORIZONTIA.jpg

Ακόμη μία επιτυχημένη ηθοποιός του Hollywood εξέφρασε την άποψή της για την έλλειψη καλών γυναικείων ρόλων στις ταινίες που προωθούνται από τη βιομηχανία του θεάματος. Η Jessica Chastain, που έχει υποδυθεί σημαντικούς γυναικείους ρόλους σε ταινίες όπως «Zero Dark Thirty» και «Οι υπηρέτριες», παραδέχτηκε πως τέτοιες ευκαιρίες είναι ακόμη περιορισμένες.

«Υποστηρίζω πολύ τις γυναίκες στο Hollywood», είπε χαρακτηριστικά. «Λατρεύω τη Meryl Streep. Είναι υπέροχη ηθοποιός. Όμως αισθάνομαι πως είναι η μοναδική στην ηλικιακή αυτή κατηγορία, που δέχεται τέτοιους ρόλους. Θα ήθελα να δω την ξανά την Jessica Lange σε μια ταινία. Ή τη Susan Sarandon. Γιατί δεν πρωταγωνιστεί η Viola Davis σε μια ταινία; Είναι μία από τις σπουδαιότερες εν ζωή ηθοποιούς. Και πού βρίσκονται όλοι αυτοί οι Ασιάτες ηθοποιοί; Δεν λέω πως δεν θέλουμε ταινίες με άντρες. Απλά λέω: ‘Έλα τώρα, όλοι οι άντρες που ξέρω αγαπούν τις γυναίκες’. Οπότε, ας πούμε και κάποιες ιστορίες για τις γυναίκες αυτές. Ας γράψουμε κάτι για εκείνες, και ας αφήσουμε χώρο και για τις γυναίκες σεναριογράφους».

H Jessica Chastain έχει υπάρξει δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ, για τις ερμηνείες της στις ταινίες "Οι Υπηρέτριες" αλλά στο "Zero Dark Thirty"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.