CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας Γεώργιος θα υποδεχθεί δύο αδελφάκια


10 Οκτωβρίου 2014

Πριν από ένα χρόνο και κάτι μήνες είδε το πρώτο φως της ημέρας. Σήμερα, που κοντεύει τα 1,5 ο Πρίγκιπας Γεώργιος ετοιμάζεται να παραχωρήσει το θρόνο του μικρότερου μέλους της οικογένειας. Κι αυτό γιατί όπως γνωρίζουμε εδώ και ένα μήνα η μαμά του η Kate είναι έγκυος. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι θα βρει τον μπελά του από δύο κι όχι ένα αδελφάκι.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Star, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William θα γίνουν γονείς δύο δίδυμων κοριτσιών και έχουν ήδη αρχίσει να το ανακοινώνουν σε φίλους και συγγενείς. Πρώτος που έμαθε το χαρμόσυνο νέο ήταν ο Πρίγκιπας Κάρολος, ενώ στη συνέχεια ο William το είπε ο ίδιος στη γιαγιά Ελισάβετ. «Όταν είδαν τις δύο μικρές καρδιές στον υπέρηχο έμειναν με το στόμα ανοιχτό» αναφέρει πηγή της εφημερίδας για το βασιλικό ζεύγος. Είναι ακόμα πιο λογικό για την Kate να τρώει περισσότερο και να αισθάνεται αδιαθεσίες που την οδήγησαν να αναβάλλει τα ταξίδια της σε Μάλτα και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.