CELEBRITIES

Η Amal Alamuddin έφτασε στην χώρα μας...


14 Οκτωβρίου 2014

amal-alamuddin-2-743x1024.jpg

Στις 19.05 προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, με τις Βρετανικές Αερογραμμές, η Amal Alamuddin, η γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει τη καρδιά του πιο hot εργένη του Hollywood, George Clooney.

Δεν έκανε καμία δήλωση και έφυγε με ιδιωτικό βανάκι για το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπου και θα διαμείνει, και έξω από το οποίο είναι συγκεντρωμένοι δημοσιογράφοι από δεκάδες μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σήμερα στις 12.00 η διάσημη δικηγόρος με καταγωγή από το Λίβανο, που ειδικεύεται στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού Κωνσταντίνο Τασούλα, και παρόντες θα είναι επίσης οι Βρετανοί νομικοί Norman Palmer και Geoffrey Ronald Robertson  που τη συνοδεύουν. Την Τετάρτη  η κ. Alamuddin-Clooney και οι Βρετανοί νομικοί θα  συναντηθούν με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου και στην συνέχεια θα ξεναγηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Θα παραμείνει στην Αθήνα έως τις 16 Οκτωβρίου και σκοπός της είναι να συμβουλέψει την ελληνική κυβέρνηση για τις νομικές επιλογές που διαθέτει σχετικά με τη διεκδίκηση των Γλυπτών.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.