CELEBRITIES

H μεταμόρφωση της Agyness Deyn στο κορίτσι της διπλανής πόρτας


15 Οκτωβρίου 2014

1413360681550_wps_15_Actress_Agyness_Deyn_pose.jpg

Ήταν γνωστή για την αγορίστικη ξανθιά κουάφ της, το ροκ και ανδρόγυνο στυλ της και τις φιλίες της με τον σχεδιαστή Henry Holland και τα IT Girls του Λονδίνου. Όμως φαίνεται πως για Agyness Deyn η εποχή έχει αλλάξει. Το ίδιο κι εκείνη. Στη νέα της ζωή ως ηθοποιός και σύζυγος και όχι ως μοντέλο, η Agyness είναι μια καθώς πρέπει κυρία που προσπαθεί να κάνει καριέρα στο Hollywood.

Agyness Deyn and friends in New York

Με ένα απλό φόρεμα από την δική της προσωπική σειρά, που ονομάζεται Wearing a simple black shirt dress from her own range Title A και με καστανά μακριά μαλλιά, η 31χρονη ηθοποιός πλεον εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Electricity στο φεστιβάλ κινηματογράφου BFI του Λονδίνου.

Arrivals at 8th Annual Teen Vogue Young Hollywood party in Los Angeles, CA

H ίδια έχει αποσυρθεί από το μόντελινγκ επίσημα εδώ και δύο χρόνια, και όπως είπε παραδεχτεί, είχαν αλλάξει τα συναισθήματά της απέναντι στη βιομηχανία της μόδας. Στην ταινία η Agyness υποδύεται μία κοπέλα που πάσχει από επιληψία.

1413360681550_wps_15_Actress_Agyness_Deyn_pose

Πώς την προτιμάτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.