CELEBRITIES

Kim-Khloe Kardashian: Δεν μιλάνε οι αδερφές!


21 Οκτωβρίου 2014

Το ότι αυτή η οικογένεια δεν είναι και από τις πιο φυσιολογικές που θα γνωρίσει κανένας είναι προφανές. Ωστόσο, το να μη μιλιούνται οι δύο αδερφές είναι το κερασάκι στην τούρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες η Kim Kardashian και η αδερφή της, Khloe έχουν πάνω από 6 μήνες να μιλήσουν κι αυτό γιατί η Khloe τα έχει… μαζεμένα στην Kim.

Το περιβάλλον της Khloe υποστηρίζει πως εκείνη δε μπορεί να ανεχτεί το γεγονός πως η Kim νιώθει πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από αυτή και πως πλέον «σιχαίνεται» το πρόσωπο στο οποίο έχει εξελιχθεί η αδερφή της. Η 30χρονη Khloe μάλιστα, κατηγορεί τον Kanye West για τον τρόπο που η Kim συμπεριφέρεται και θεωρεί πως εκείνη ήταν πολύ πιο προσιτή και φιλική πριν γνωρίσει τον ράπερ.

Από την άλλη, η Kim δεν συμπαραστάθηκε στην αδερφή της κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της, αντιθέτως το μόνο που θεώρησε σωστό να πει στην Khloe ήταν πως από την αρχή δεν έπρεπε να είχε παντρευτεί τον πρώην σύζυγό της. Παρότι οι δυο αδερφές ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα δεμένες, πλέον τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα να διορθωθούν και οι μεταξύ τους σχέσεις δε φαίνεται να αποκαθίστανται.

Η Kim πάντως δε φαίνεται να έχει πτοηθεί και ιδιαίτερα, καθώς συνεχίζει τις εκκεντρικές εμφανίσεις και τις προκλητικές δηλώσεις για την αδερφή της. Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.