CELEBRITIES

Η Cara Delevingne ηχογραφεί το πρώτο της κομμάτι


22 Οκτωβρίου 2014

Εκείνος είναι ο πλέον περιζήτητος μουσικός παραγωγός του πλανήτη, διαθέτοντας το άγγιγμα του Μίδα. Εκείνη είναι το χρυσό κορίτσι του χώρου της μόδας. Οι δυο τους μαζί είναι σίγουρα ένα απόλυτα εντυπωσιακό ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η 22χρονη Βρετανίδα θεωρείται, πως είναι το κορυφαίο μοντέλο του σήμερα, και έχει αποδείξει έως τώρα, πως διαθέτει πολλά ταλέντα. Έχει κατακτήσει πασαρέλες από το Μιλάνο έως το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, έχει κερδίσει καμπάνιες τεράστιου κύρους θρυλικών brands, έχει κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων παγκοσμίως περιοδικών, είναι το αγαπημένο κορίτσι του Carl Lagerfeld, έχει σχεδιάσει capsule συλλογές για την Mulberry και την DKNY, θα ενσαρκώσει ρόλους στη μεγάλη οθόνη κι επιτέλους, έφτασε η στιγμή που το μεγάλο μουσικό της εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί. Η Cara και ο Pharrell λοιπόν, φαίνεται, πως δουλεύουν μαζί τους τελευταίους οκτώ μήνες πάνω στο υλικό, που θα αποτελέσει το επίσημο πρώτο βήμα του μοντέλου στη μουσική βιομηχανία.

Η ίδια έχει δηλώσει κατά το παρελθόν: «Εάν καταφέρω να συνεχίσω με το μόντελινγκ, θα είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Όμως, το πάθος μου είναι σίγουρα η μουσική και η ηθοποιία

Φημολογείται, ότι θα κυκλοφορήσουν το τραγούδι τους χωρίς προειδοποίηση, συνοδευόμενο από βίντεο και σε παγκόσμια κλίμακα.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.