CELEBRITIES

Τελικά φταίνε οι επεμβάσεις για την τελευταία εμφάνιση της Renee Zellweger;


27 Οκτωβρίου 2014

Η τελευταία εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού σε πάρτι του περιοδικού Elle προκάλεσε μία σωρεία αντιδράσεων και φυσικά δημοσιευμάτων. Έχοντας όλοι κατά νου ότι η ίδια η Renee Zellweger μερικά χρόνια πριν είχε αρνηθεί ότι έχει κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, αυτή της η εμφάνιση έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι πλέον συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Η αλήθεια είναι ότι η Renee Zellweger στο πάρτι του Elle δεν μοιάζει καθόλου με αυτή την εικόνα που μας έχει συνηθίσει. Είναι φανερά πιο γερασμένη και ίσως να έλεγε κανείς ότι τα χαρακτηριστικά της έχουν αλλοιωθεί. Κι επειδή οτιδήποτε αφορά τους διάσημους και κυρίως ότι αποδεικνύει ότι δεν είναι αψεγάδιαστοι δημιουργεί θέμα συζήτησης, έτσι κι εμείς βρεθήκαμε να μιλάμε γι’ αυτό στο γραφείο χωρίς να το καταλάβουμε. Στη συζήτηση μπροστά ήταν και ο makeup artist Αχιλλέας Χαρίτος, ο οποίος μάλλον μας επανέφερε στην τάξη.

renee

Ενώ όλοι ήταν σίγουροι ότι η Renee Zellweger το έχει ρίξει στις πλαστικές και με άσχημο αποτέλεσμα, ο Αχιλλέας είπε: Αυτό που βλέπουμε στη Renne είναι μία φυσιολογική εξέλιξη! Μας εξήγησε γιατί το πιστεύει και ίσως να έχει και δίκιο. Αρχικά μας υπενθύμισε ότι και οι διάσημες μεγαλώνουν. Το ίδιο και η Renee Zellweger. Σίγουρα δεν μπορεί να δείχνει τόσο νέα και φρέσκια όσο στο παρελθόν. Είναι φυσική εξέλιξη του ανθρώπου. Επιπλέον, η γυμναστική μπορεί να είναι μία από τις αιτίες για την εμφάνιση του προσώπου της. Υπάρχει περίπτωση να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής σε συνδυασμό με συγκεκριμένη διατροφή για απώλεια λίπους από όλο το σώμα αλλά και το πρόσωπο. Όσο για το σχήμα που έχουν πια τα χέλια της, μπορεί να οφείλεται σε ένα πείραγμα που έχει γίνει στα δόντια. Είναι λογικό, αν κάποιος πειράξει τη άνω ή την κάτω γνάθο το σχήμα του στόματος να αλλάξει λίγο. Τέλος είναι λογικό μία βλεφαροπλαστική να αλλάξει το βλέμμα ολόκληρο. Στο πρόσωπο της διάσημης ηθοποιού εντοπίζεται μία πλαστική στο πάνω βλέφαρο που είναι λογικό να αλλάζει την όψη της στο συγκεκριμένο σημείο. Αν η Renee Zellweger έχει προχωρήσει σε μία τέτοια επέμβαση, μάλλον άργησε. Τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι καλύτερο να γίνονται σε μικρότερη ηλικία για να μην αλλάζει τελείως το βλέμμα.

Τελικά ίσως να κρίνουμε μία εικόνα αφού πρώτα συνυπολογίζουμε αιτίες φυσικές ή μη και να αποφεύγουμε βιαστικά συμπεράσματα. Μπορεί να έχει κάνει αποτυχημένη πλαστική επέμβαση η Renee Zellweger αλλά αλήθεια πιστεύετε ότι θα δεχόταν να εμφανιστεί με αυτό το αποτέλεσμα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.