CELEBRITIES

Η Emma Stone ως Sally Bowles: Η πρώτη φωτογραφία


4 Νοεμβρίου 2014

5453a02addfb5c8644a0cca3_s-1214-vf-emma-spotlight-cop.jpg

 H ηρωίδα του Christopher Isherwood στο θρυλικό μιούζικαλ Cabaret, Sally Bowles, σχεδόν σφραγίστηκε από την ερμηνεία της Liza Minelli στο ομότιτλο κινηματογραφικό μιούζικαλ του 1972. Για αυτό, μάλιστα, βραβεύτηκε με Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου. 

Από τότε, ωστόσο, την εκρηκτική Sally έχουν κληθεί να ενσαρκώσουν από την Molly Ringwald και τη Brooke Shields, μέχρι (πέρυσι) τη Michelle Williams. Τώρα, από τις 11 Νοεμβρίου στο Studio 54 του Roundabout Theatre στη Νέα Υόρκη, την πρωταγωνίστρια του Cabaret θα ενσαρκώσει η 26χρονη Emma Stone. 5453a02addfb5c8644a0cca3_s-1214-vf-emma-spotlight-cop

«Ήθελα να την υποδυθώ από τότε που ήμουν δέκα ετών και είχα δει την Natasha Richardson στο ρόλο», δήλωσε η ανερχόμενη στο θέατρο ηθοποιός. Ο Rob Marshall μου είπε ότι η Sally είναι για τις γυναίκες ηθοποιούς, ότι ο Άμλετ για τους άνδρες». Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω ότι αυτό πραγματικά μου συμβαίνει. Ποτέ μου δεν ήμουν τόσο  παθιασμένη με μια ηρωίδα ή έναν χαρακτήρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.