CELEBRITIES

H Jennifer Lopez είναι single & επιτέλους μιλά ανοιχτά για τους πρώην της


5 Νοεμβρίου 2014

Η 45χρονη σταρ βρέθηκε στην εκπομπή της Arianna Huffington με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της "True Love", στο οποίο περιγράφει με ειλικρίνεια τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής της -συμπεριλαμβανομένου του αρραβώνα της με τον Ben Affleck και τον 7ετή γάμο της με τον Marc Anthony. Πλέον, η Jennifer Lopez έχει συνειδητοποιήσει πως η μεγαλύτερη αγάπη είναι απέναντι στον εαυτό μας.

"Δυσκολεύτηκα πολύ μέχρι να πω ότι πρέπει να μείνω μόνη μου" είπε στη συνέντευξη. "Δεν νιώθω άνετα να είμαι μόνη, αλλά πρέπει να το κάνω για να ξέρω ότι είμαι καλά με τον εαυτό μου, ότι μπορώ να το χειριστώ. Καταλαβαίνεις; Έγω τα παιδιά μου, τη δουλειά μου, το σπίτι μου. Δεν χρειάζομαι κανέναν. Θα ήθελα μια σχέση, ναι, θα ήταν ωραίο, αλλά θέλω να είμαι ευτυχισμένη και μόνη μου. Το βιβλίο αυτό είναι η συνειδητοποίησή μου πως το κλειδί στη ζωή είναι να αγαπάς τον εαυτό σου, το μέσα σου, να ξέρεις ότι είσαι καλός, ότι αξίζεις. Τότε μπορείς να το μοιραστείς αυτό".

Απόσπασμα από το βιβλίο:

"Όταν ο Ben (Affleck) κι εγώ χωρίσαμε τη στιγμή που εγώ νόμιζα πως είχαμε δεσμευτεί ο ένας στον άλλο για πάντα, ήταν η πρώτη μου ουσιαστική ερωτική απογοήτευση. Ένιωσα ότι ξεριζώθηκε η καρδιά μου. Εμείς οι άνθρωποι κάνουμε πολλά για να ξεπεράσουμε τέτοιες στιγμές. Άλλοι παίρνουν ναρκωτικά, άλλοι πίνουν ή πάνε σε πάρτι. Εγώ αναζητούσα παρηγοριά σε ένα άλλο άτομο, προσπάθησα να βρω κάποιον να με αγαπήσει. Τότε εμφανίστηκε ο Marc (Anthony)"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.