CELEBRITIES

Όταν οι επώνυμοι το ρίχνουν στο τρέξιμο


9 Νοεμβρίου 2014

Χιλιάδες κόσμου από το πρωί έχουν γεμίσει το κέντρο της Αθήνας προκειμένου να δώσουν το παρόν στον 32ο Μαραθώνιο Αθηνών. Μεταξύ αυτών και πολλοί διάσημοι τόσο από το χώρο της εγχώριας σόουμπιζ, όσο και από τον πολιτικό στίβο που φορούν τις φόρμες τους και τα αθλητικά τους παπούτσια.

Ποιοι θα είναι, όμως, οι διάσημοι Έλληνες που θα... ιδρώσουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα», την Κυριακή 9 Νοεμβρίου;

Στη διαδρομή των 5 χλμ., θα τρέξουν οι: Ζωή Χωραφά, Κώστας Φραγκολιάς, Εύη Φραγκάκη, Νικολέτα Ράλλη, Σωκράτης Αλαφούζος, Ζέτα Δούκα, Λένα Αρώνη, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Λέων Πατίτσας, ο Ιωάννης Μελισσανίδης, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Κλέλια Πανταζή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Φανή Χαλκιά, η Ναταλία Δραγούμη, η Πηγή Δεβετζή, αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.