CELEBRITIES

Αγνώριστη η Elle Fanning: μεταμορφώθηκε σε αγόρι!


12 Νοεμβρίου 2014

"Στροφή" στην καριέρα αλλά και την εικόνα της κάνει η Elle Fanning, που αφού ενσάρκωσε την πριγκίπισσα Aurora στο παραμύθι της Disney, Maleficent, τώρα παρουσιάζει την αρρενωπή πλευρά της για τις ανάγκες της νέας ταινίας της, όπου υποδύεται μια τρανσέξουαλ έφηβη.

Elle Fanning walks back to her trailer after filming a scene for 'Three Generations' in New York City

Στην ταινία Three Generations που γυρίζεται αυτό το διάστημα στη Νέα Υόρκη, η 16χρονη Elle υποδύεται τον Ray, ένα αγόρι που γεννήθηκε κορίτσι. Ακόμη, συμπρωταγωνιστούν η 46χρονη Naomi Watts στον ρόλο της single μητέρας της Maggie, που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η κόρη της είναι πλέον αγόρι, αλλά και η Susan Sarandon στον ρόλο της γιαγιάς της, Dolly που ζει με την ομοφιλόφιλη σύντροφό της.

Elle Fanning walks back to her trailer after filming a scene for 'Three Generations' in New York City

Η Elle Fanning είναι η μικρότερη αδερφή της Dakota Fanning. Παράλληλα με την καλλιτεχνική καριέρα της, πηγαίνει και σε ιδιωτικό σχολείο του Λος Άντζελες.

UNIVERSAL CITY, CA, USA - SEPTEMBER 21: arrives at the Los Angeles Premiere Of Focus Features' 'The Boxtrolls' held at Universal CityWalk on September 21, 2014 in Universal City, California, United States. (Photo by Celebrity Monitor)

Πρόσφατα η Elle είχε βάψει καστανά τα μαλλιά της, προφανώς για τις ανάγκες του νέου της ρόλου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.