CELEBRITIES

Σε δημοπρασία τα ερωτικά γράμματα της Marilyn Monroe


16 Νοεμβρίου 2014

Μία επιλογή από ερωτικά γράμματα της Marilyn Monroe πρόκειται να δημοπρατηθούν τον επόμενο μήνα από την Julien's Auctions στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με άλλα έγγραφα της ηθοποιού που δεν έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Η συλλογή, με τίτλο Marilyn Monroe's Lost Archives, αποτελείται συνολικά από 300 αντικείμενα. Ανάμεσά τους και η αλληλογραφία της με άλλες διάσημες φιγούρες, όπως οι Clark Gable, Cary Grant, Jane Russell, ο τρίτος της σύζυγος Arthur Miller αλλά και ο δεύτερος Joe DiMaggio τον οποίο η Marilyn παντρεύτηκε και χώρισε μέσα στον ίδιο χρόνο.

marilyn-monroe-letter-vogue-12nov14-pa_b_426x639

"Σ' αγαπάω και θέλω να είμαι μαζί σου" της έγραφε σε ένα γράμμα του ο DiMaggio όταν εκείνη είχε ήδη κάνει αίτηση διαζυγίου το 1954. "Δεν θα ήθελα τίποτα άλλο στον κόσμο από το να αποκτήσω και πάλι την εμπιστοσύνη σου" συνέχιζε.

Από τον θάνατό της το 1962, οτιδήποτε σχετίζεται με εκείνη, έχει βγει σε δημοπρασία και μάλιστα έχει πωληθεί έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών. Οι ειδικοί υπολογίζουν πως και αυτή η δημοπρασία θα μπορούσε να αγγίξει το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.