CELEBRITIES

Μεθυσμένος ανέβηκε ο Johnny Depp στη σκηνή των «Hollywood Film Awards»


16 Νοεμβρίου 2014

9439737ba2533c35438935f7a01f3cb9-KATHA.jpg

Έναν άλλο Johnny Depp είδε το κοινό, που βρέθηκε στα 18α Hollywood Film Awards στο Λος Άντζελες. Τρεκλίζοντας ο Johnny Depp, ανέβηκε στη σκηνή των «Hollywood Film Awards. Ο διάσημος σταρ ανέβηκε στη σκηνή προκειμένου, να δώσει το βραβείο ντοκιμαντέρ για την ταινία του «Supermensce: Τhe Legend of Shep Gordon» -αναφέρεται στον - Shep Gordon ατζέντη, παραγωγό και προσωπικό φίλο του ηθοποιού- αλλά ήταν τύφλα στο μεθύσι! Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο 51χρονος σταρ αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν ενώ δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.

Τρεκλίζοντας και μουρμουρίζοντας προσπαθούσε να ισιώσει το μικρόφωνο: «Aυτό είναι το πιο περίεργο μικρόφωνο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου» είπε κάποια στιγμή με δυσκολία, ενώ ο μουσικός παραγωγός Shep Gordon είχε «λιώσει» στα γέλια καθώς τον έβλεπε από το τραπέζι του. «Δεν είμαι καλός σε αυτά» πρόσθεσε ο Johnny Depp και το κοινό είχε μείνει άφωνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ToraTora

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.