CELEBRITIES

H Eva Mendes μιλάει για πρώτη φορά για την κόρη της Esmeralda


26 Νοεμβρίου 2014

"Είμαι εντελώς εξουθενωμένη" δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό της κόρης της η (συνήθως φειδωλή στις δηλώσεις της) Eva Mendes. Η 40χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον Ryan Gosling πριν από 6 εβδομάδες. Για την πρώτη της εμφάνιση επέλεξε το διαδικτυακό περιοδικό Violet Grey.

23819E5A00000578-2849582-image-5_1416957797071

"Νόμιζα πως οι άγριες νύχτες μου είχαν περάσει, όμως αυτές εδώ είναι πιο άγριες από όσες έζησα ποτέ" πρόσθεσε. Ακόμη η Eva Mendes εξήγησε γιατί δεν προσέλαβε νταντά για τη νεογέννητη κόρη της: "Προς το παρόν τα βγάζω πέρα χωρίς νταντά αλλά είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να έχουμε μια νταντά στο μέλλον. Για μένα, σε αυτό το αρχικό στάδιο της μητρότητας έχει σημασία να βιώνω την εμπειρία, να μην κοιμάμαι πολύ, να μην ξέρω τι κάνω και γενικά να παλεύω για το καλύτερο". 

Ακόμη, εξήγησε γιατί επέλεξαν το συγκεκριμένο όνομα για την κόρη τους: "Ο Ryan κι  εγώ αγαπάμε πολύ την ηρωίδα Esmeralda από τη νουβέλα του Βίκτωρ Ουγκό "Η Παναγία των Παρισίων" και πιστεύουμε πως είναι ένα υπέροχο όνομα. Το μεσαίο όνομά της, Amanda ήταν της γιαγιάς μου και σημαίνει "πολυαγαπημένη" στα Ισπανικά".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.