CELEBRITIES

Απειλείται ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου με την Jessica Hart


27 Νοεμβρίου 2014

Ο κληρονόμος της οικογένειας Νιάρχου, Σταύρος, είναι μέχρι σήμερα ένας περιζήτητος εργένης. Η σχέση του όμως με το μοντέλο Jessica Hart, εδώ και αρκετό καιρό φημολογείται ότι θα καταλήξει σε γάμο. Ωστόσο, η εμφάνιση του Σταύρου Νιάρχου χωρίς την Hart στις τελευταίες του εξόδους, έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα με τις φήμες κάποιοι έσπευσαν να τον κατατάξουν και πάλι στο κλαμπ των εργένηδων, αφού στα τελευταία events, στα οποία εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, ήταν χωρίς τη σύντροφο του και διάσημο μοντέλο Jessica Hart, κάνοντας τις κοσμικές στήλες να αναρωτιούνται τι τρέχει στη ζωή του πάμπλουτου γόνου. Και βέβαια όταν έκανε την εμφάνιση του με μια άλλη γυναίκα στο πλευρό του, τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά. Πρόκειται για την Allison Sarofim, ετών 40,  και πασίγνωστη κοσμική περσόνα της Νέας Υόρκης, της πόλης στην οποία ζει και κινείται κατά βάση ο Σταύρος Νιάρχος.

allison-426x460 Η εμφάνιση του Σταύρου Νιάρχου με την Allison να γέρνει λάγνα επάνω του ήταν φυσικό να εξοργίσει την Jessica, η οποία -επισήμως- κάνει ένα BREAK από την κοσμική ζωή για να επανέλθει στο modeling. «Μα, είναι δυνατόν να είσαι με τον Σταύρο Νιάρχο και να σε νοιάζει το modeling;», σχολιάζουν οι φαρμακόγλωσσες της Νέας Υόρκης και κάτι παραπάνω θα ξέρουν... Πάντως, στα κοσμικά σαλόνια Αθήνας, Λονδίνου και Νέας Υόρκης κυκλοφορεί πλέον από στόμα σε στόμα η πληροφορία ότι, μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο Σταύρος και η Jessica ίσως να μην είναι έτοιμοι τελικά για το γάμο που σχεδίαζαν για φέτος το καλοκαίρι.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.