CELEBRITIES

Cameron Diaz & Benji Madden: Ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη


1 Δεκεμβρίου 2014

Λιγότερο από έναν χρόνο μετρά η σχέση της 42χρονης ηθοποιού και του 35χρονου μουσικού του συγκροτήματος Good Charlotte. Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια casual εξόδου τους με ασορτί μαύρο στυλ, στο Μανχάταν. Τελευταίες δημοσιεύσεις του ξένου Τύπου, ανέφεραν πρόσφατα, πως οι δυο τους έχουν αρραβωνιαστεί, αν και η Cameron Diaz εξακολουθεί σε συνεντεύξεις της να απορρίπτει τον γάμο. INF - Cameron Diaz and Benji Madden wrap up against very cold temperatures and hold hands as they stroll thru Manhattan

Όσο για την απόκτηση παιδιών, δήλωσε στο περιοδικό Esquire: "Θέλουν πολύ δουλειά τα παιδιά. Θέλει μεγάλη ευθύνη να φροντίζεις κι άλλες ζωές εκτός από τη δική σου. Το να μην αποκτήσεις παιδιά ίσως φαίνεται ευκολότερο, όμως δεν είναι εύκολη απόφαση. Είμαι προστατευτική απέναντι στους άλλους, όμως ποτέ δεν με έλκυε η ιδέα της μητρότητας".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.