CELEBRITIES

Naomi Watts & Liev Schreiber: To πιο cool ζευγάρι του Hollywood


6 Ιανουαρίου 2015

Αποχωρίστηκαν για λίγο τη Νέα Υόρκη, όπου ζουν μόνιμα η 46χρονη Naomi Watts και ο 48χρονος σύντροφός της Lieve Schreiber προκειμένου να υποδεχτούν τη νέα χρονιά μαζί με τους δύο γιους τους στο Λος Άντζελες.

Κι εκεί, ακόμη, συνέχισαν τις καθιερωμένες καθημερινές τους συνήθειες: πραγματοποίησαν αγορές στο Brentwood, στο κατάστημα Whole Food, ενώ η Naomi Watts απαθανατίστηκε και σε βιολογική αγορά της πόλης να αγοράζει λουλούδια και ξηρούς καρπούς.

spl919861_009 Η Αυστραλή ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας Three Generations στη Νέα Υόρκη μαζί με τις Elle Fanning και Susan Sarandon. spl885902_005 Η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της, που αν και είναι γονείς δύο παιδιών, δεν έχουν παντρευτεί, απαθανατίζονται συχνά στο Μεγάλο Μήλο ενώ συνοδεύουν οι ίδιοι τα παιδιά τους στο σχολείο ή κάνουν οικογενειακώς βόλτες με τα ποδήλατά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.