CELEBRITIES

Έτσι θα ήταν οι Χολιγουντιανοί σταρ αν ήταν… γείτονές μας


13 Ιανουαρίου 2015

Πώς θα σας φαινόταν αν είχατε γείτονες το ζεύγος Μπέκαμ ή την εντυπωσιακή Κιμ Καρντάσιαν; Αν στη διπλανή πόρτα έμεναν η Μαντόνα ή ο Τζόνι Ντεπ; Πριν προλάβετε να ενθουσιαστείτε, οφείλουμε να σας προειδοποιήσουμε πως τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο… χολιγουντιανά όσα φαντάζεστε.

Η σελίδα Pink Boutique στο Facebook αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της μία συλλογή φωτογραφιών αφιερωμένη στο πώς θα ήταν οι λαμπεροί αστέρες του Χόλιγουντ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς την ομάδα μακιγιέρ, γυμναστών και τους ακριβοπληρωμένους στιλίστες τους. Οι διάσημοι με τους εκατομμύρια θαυμαστές, σύμφωνα με την Pink Boutique θα ήταν ακριβώς αυτό που λέμε «άνθρωποι της διπλανής πόρτας» και ουδεμία σχέση θα είχε η εικόνα τους με αυτή που παρουσιάζουν στα μέσα.

Απολαύστε μια τροφαντή Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μια Κιμ νοικοκυρά, μια γερασμένη Μαντόνα και έναν… αδιάφορο Τζόνι Ντεπ. Η Μάιλι Σάιρους παρουσιάζεται και σε αυτήν την περίπτωση εκκεντρική και σα να βγείτε από τα 80’s, ενώ η Μπιγιόνσε μια αφοσιωμένη σύζυγος χωρίς την παραμικρή λάμψη. Ξεχάστε τους Μπέκαμ, Τζένιφερ Άνιστον, Ριάνα και Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που γνωρίζετε και… γελάστε με την ψυχή σας.

Όπως ήταν λογικό, η εν λόγω δημοσίευση κέρδισε 10.000 likes μέσα σε λίγες μόλις ώρες. Δε μας φαίνεται καθόλου μα καθόλου παράξενο.

To διαβάσαμε στο Koolnews.gr

[gallery-415247]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.