CELEBRITIES

Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards


16 Ιανουαρίου 2015

Να είσαι διάσημος και να σου στέλνουν πρόσκληση από όλα τα μεγάλα φεστιβάλ που διοργανώνονται αυτές τις μέρες και όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις και να μην ξέρεις τι να φορέσεις και που...Μεγάλο μαρτύριο. Μέσα σε μια εβδομάδα το μισό και βάλε Hollywood έχει βρεθεί σε τρεις βραδιές απονομής με τελευταία τα Critics Choice Awards που διεξήχθησαν χθες το βράδυ.

Όπως είθισται σε τέτοιες περιστάσεις τα τεκταινόμενα στο κόκκινο χαλί είναι αυτά που κλέψουν ως συνήθως την παράσταση. Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Το πέρασμα με διάρκεια λίγων λεπτών της Jennifer Aniston και της Angelina Jolie; Το στήθος της Aniston που είπε να γίνει λίγο πιο αποκαλυπτική; Τον Ethan Hawke που μπορεί να μην καταφέρει να πάρει βραβείο για την τρομερή του ερμηνεία στο Boyhoood έλεω του Michael Keaton που τα έχει πάρει όλα με το Birdman, αλλά είχε κλάσεις ανώτερο κοστούμι; Ένα μικρό δείγμα ακολουθεί στις φωτογραφίες.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

[gallery-416169]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.