CELEBRITIES

Γιατί έγινε έξαλλη η Ellen DeGeneres;


19 Ιανουαρίου 2015

ellen-e1393818117657.jpg

Ο πάστορας Λάρι Τόμτσακ σε άρθρο του στο "Christian post" κατηγόρησε την Ellen DeGeneres πως έχει επίτηδες γκέι ατζέντα στην εκπομπή της για να τη βλέπουν μικρά κορίτσια και να προωθεί κατά αυτόν τον τρόπο την ομοφυλοφιλία. Σε κάποιο σημείο του άρθρου αναφέρει χαρακτηριστικά: " Η Ellen DeGeneres πανηγυρίζει για τον “γάμο” της και για το γεγονός ότι είναι λεσβία, καλώντας στην εκπομπή της celebrities όπως η Τέιλορ Σουίφτ, για να προσελκύει νέα κορίτσια”.

Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη με τις δηλώσεις του πάστορα και επέλεξε να του απαντήσει μέσα από την εκπομπής της ως εξής: "Στο άρθρο του, ο πάστορας κατηγορεί πολλά τηλεοπτικά show για gay ατζέντα, μετρώντας τους gay χαρακτήρες στο καθένα απ΄ αυτά. Αν με ρωτάτε, ο Λάρι παρακολουθεί πολλή gay τηλεόραση. Η λύση που δίνει, είναι οι γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν κλασικά show στην τηλεόραση όπως το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" και το "Aγαπώ τη Λούσι". Δεν νομίζω ότι η "Λούσι" είναι και το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά. Τρώει υπερβολικά πολλή σοκολάτα".

"Άκου Λάρι", συνεχίζει η Ντε Τζένερις, "ο μόνος τρόπος με τον οποίο επηρεάζω τους άλλους, είναι ότι προσπαθώ να είμαι περισσότερο ευγενική και συμπονετική. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω προς τα έξω. Δεν έχω ατζέντα. Δεν είμαι εδώ για να κάνω πλύση εγκεφάλου σε κανέναν. Θέλω μόνο να ζείτε τις ζωές σας, και να είστε ο εαυτός σας. Να είστε ειλικρινείς μαζί του. Αυτό είναι το σημαντικότερο".

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.