CELEBRITIES

Super Bowl: η διαφήμιση με το νεκρό παιδί που πάγωσε το κοινό


3 Φεβρουαρίου 2015

Στο Super Bowl κανείς δεν περιμένει να φύγει με άσχημη διάθεση και σοκαρισμένος, πόσο μάλλον με μάτια δακρυσμένα. Σάλος προκλήθηκε από τη διαφήμιση της ασφαλιστικής εταιρείας Nationwide που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αθλητικού γεγονότος.

Η διαφήμιση ξεκινάει με ένα αγοράκι, υγειές και χαριτωμένο να μας απαριθμίζω πόσα πράγματα δεν θα μπορέσει να κάνει. "Δεν θα μπορέσω να μάθω ποδήλατο, δεν θα μπορέσω να σπουδάσω, δεν θα μπορέσω να γυρίσω τον κόσμο, δεν θα μπορέσω να παντρευτώ" είναι μερικά από τα απαισιόδοξα λόγια του μικρού πρωταγωνιστή.

Η ατάκα που αποδεκάτισε τους θεατές ήταν αποστομωτική και καθήλωσε τους πάντες. "Δεν θα μπορέσω να τα κάνω όλα αυτά γιατί έχω πεθάνει...από ατύχημα". Στόχος της grand guignol διαφήμισης ήταν η επαγρύπνηση σε σχέση με τα ενδο-οικιακά ατυχήματα μικρών παιδιών και την ασφάλισή τους. Όπως ήταν αναμενόμενα, το twitter πλημμύρισε με ποικίλα σχόλια άλλα απαξιωτικά από εξοργισμένους κι άλλα από ανθρώπους που σοκαρίστηκαν και προβληματίστηκαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.