CELEBRITIES

Pregnant chic: Έτοιμη να γεννήσει η Liv Tyler


5 Φεβρουαρίου 2015

Το δεύτερο παιδί της περιμένει από μέρα σε μέρα η Liv Tyler. Η 37χρονη ηθοποιός,έχει αποκτήσει έναν γιο, τον 10χρονο Milo από τον πρώτο γάμο της με τον μουσικό Royston Langdon. Ο γάμος τους τελείωσε το 2008. Από τότε, κράτησε την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ είχε παραδεχτεί πως ερωτεύεται πολύ σπάνια. Την περασμένη χρονιά ωστόσο επιβεβαίωσε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον καλλιτεχνικό και αθλητικό ατζέντη David Gardner. Τελευταία δημοσιεύματα, την ήθελαν να έχει κιόλας αρραβωνιαστεί τον σύντροφό της.

Liv Tyler walks her son Milo Langdon to school in NYC. Pictured: Liv Tyler and Milo Langdon Ref: SPL941406  040215   Picture by: #JDH Imagez / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

"Έχει πλάκα να μη χρειάζεται να κάνεις δίαιτα ή να σκέφτεσαι πως πρέπει να κάνεις γυμναστική κάθε μέρα" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της τον Δεκέμβριο η εγκυμονούσα ηθοποιός. 'Το πιο αστείο που μου συμβαίνει τώρα που είμαι ξανά έγκυος είναι ότι οι ορμόνες μου τρελαίνονται. Αισθάνομαι καλύτερα το σώμα μου, και είμαι καλύτερη μαμά για τον Milo. Είμαι περισσότερο σαν παιδί και η ίδια".

Liv tyler arriving at her home in the west village after drop her son at school, wednesday morning as she show little bump.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.