Η κόρη της Whitney Houston ακολούθησε το τέλος της μητέρας της

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015

Η Bobie Christina, κόρη της Whitney Houston, έφυγε από τη ζωή στα 21 της χρόνια. Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τον πατέρα της ότι έχει ελάχιστες ελπίδες να ζήσει.
Η Bobie Christina βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της και μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε στην εντατική με μηχανική υποστήριξη για 5 μέρες. Όλοι οι συγγενείς, όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, έφτασαν στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν για να αποχαιρετήσουν την άτυχη Bobie Christina και να της πουν το τελευταίο αντίο.

image1-460x279
Το κανάλι FOX411 είχε μεταδώσει: «Πλέον είναι θέμα της οικογένειας το πότε θα αποδεχθεί ότι η Bobie Christina δεν πρόκειται να τα καταφέρει, ώστε να την αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα. Από εδώ και στο εξής είναι στο χέρι των συγγενών της να κρίνουν για πόσο θα την κρατάνε ακόμα στη ζωή».
Τελικά, σήμερα ο πατέρας της πήρε τη δύσκολη απόφαση να σβήσει το μηχάνημα, ώστε η κόρη του να «φύγει». «Η πρίζα τραβήχτηκε», δήλωσε πηγή από την αστυνομία στην Daily Mail, ενώ, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση.
Αυτό κι αν είναι τραγική ειρωνία... Η μητέρα της, η Whitney Houston, για όσους δεν θυμούνται, είχε βρεθεί νεκρή στη μπανιέρα του σπιτιού της.