CELEBRITIES

H Scarlett Johansson πιο sexy από ποτέ 5 μόλις μήνες μετά τη γέννα


11 Φεβρουαρίου 2015

Η φωτογράφηση της Scarlett Johansson για το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού W αποδεικνύει ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η ηθοποιός θεωρείται σύμβολο του σεξ σε όλο τον πλανήτη. Όχι υπερβολικά προκλητική αλλά αρκετά αισθησιακή με τον δικό της, μοναδικό τρόπο, η Scarlett Johansson πόζαρε στον φακό των Mert & Marcus, υπενθυμίζοντας στους φαν της όλα αυτά που την φέρνουν στην κορυφή της λίστας με τις πιο sexy γυναίκες.

sj1b

Στη συνέντευξη που φιλοξενεί το περιοδικό, η ηθοποιός μιλά, μεταξύ άλλων για την κόρη της: "όταν βγήκε από μέσα μου, ξαφνιάστηκα. Είχα μια πολύ συγκεκριμένη εικόνα στο μυαλό μου για το πώς θα έμοιαζε το μωρό μου, και φυσικά, είναι πολύ διαφορετική. Τέλεια, αλλά όχι αυτό που είχα φανταστεί. Τώρα, φυσικά δεν μπορώ να την φανταστώ αλλιώς". Ακόμα, εξηγεί γιατί θαυμάζει την ηρωίδα που υποδύεται στους Avengers και δεν διστάζει να παραδεχτεί για τη βραχνή φωνή της, πως στην αρχή, όσοι την γνώριζαν νόμιζαν πως είναι κρυωμένη!

Capture

Η Johansson έχει ξαναβρεί τη φόρμα της και δηλώνει πως σε αυτό τη βοήθησε ο θηλασμός. Επίσης, σχετικά με τις γυμνές ψωτογραφίες της που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, γεμάτη άνεση και χιούμορ δήλωσε "οι πάντες έχουν δει το στήθος μου. Μπορώ να αλλάξω μπλούζα μπροστά σας".

scarl scarlet 1 scarlet

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.