CELEBRITIES

Οι "50 αποχρώσεις του γκρι" δίχασαν τους κριτικούς


11 Φεβρουαρίου 2015

Fifty-Shades-Grey.jpg

Η ταινία "Οι 50 αποχρώσεις του γκρι", που διακαώς περιμένει να απολαύσει ο γυναικείος πληθυσμός την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δίχασε τις γνώμες των κριτών που έσπευσαν να παρακολουθήσουν στην επίσημη προβολή της. Τα σχόλια διαφέρουν όπως η μέρα με τη νύχτα, αφού η μία πλευρά θεωρεί μέτρια την μεταφορά του βιβλίου στην μεγάλη οθόνη, ενώ η άλλη πιστεύει πως η ταινία ορθώς δεν προσπαθεί να αποδείξει κάτι περισσότερο από την κεντρική ιστορία που περιγράφει τον παθιασμένο έρωτα της Αnastasia με τον Christian Grey.

dakota-johnson-jamie-dornan-

To ίδιο διφορούμενες είναι και οι κριτικές που απέσπασαν οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών, με την πιο αρνητική να αμφισβητεί την μεταξύ τους χημεία και την άκρως εγκωμιαστική για την Dakota Johnson που σύμφωνα με την Elizabeth Weitzman, της New York Daily News, "πρόκειται για μία εξαιρετική ανακάλυψη". Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταινία θα σπάσει τα ταμεία με το ρεκόρ πωλήσεων της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.