CELEBRITIES

Λόγια απογοήτευσης προς τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά το θάνατο της Diana


18 Φεβρουαρίου 2015

Diana-Princess-of-Wales-8.jpg

Λίγο μετά το θάνατο της Diana ο πρίγκιπας Philip γεμάτος θλίψη και θυμό για τον άδικο χαμό της, μοίρασε τις εφιαλτικές του σκέψεις σε ένα γράμμα με αποδέκτρια την ανιψιά της πριγκίπισσας Μαργαρίτας (αδερφή της βασίλισσας Ελισάβετ).

66

Το περιεχόμενο του εκφράζει την πικρία του προς τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού σύμφωνα με τον Philip το ανάκτορο δεν πένθησε δημοσίως το θάνατο της Diana καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ αρνήθηκε να εγκαταλείψει το Balmoral Castle στη Σκωτία και να δώσει εντολή να κυματίσουν μεσίστιες oι σημαίες,με το πρόσχημα ότι το γεγονός από μόνο του είναι εξαιρετικά τραγικό.

Princess Diana funeral 6th September 1997 The courtege left Kensington Palace carrying Princess Diana coffin en route to Westminster Abbey followed by the Welsh guards where crowds paid there last respects

Το παράπονο του δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά σχολίασε ότι δέχτηκε αρνητική κριτική επειδή προέτρεψε τα παιδιά Wiliam και Harry να πάνε στην εκκλησία για προσευχή την ημέρα του δυστυχήματος. Η επιστολή αποκαλύπτει ότι ο Philip ήταν πιο κοντά στην Diana απ' τον καθένα, ενώ ανήλθε στο ποσό των 2,300 λιρών σε δημοπρασία από μια ιδιωτική βασιλική συλλογή αναμνηστικών.

rexfeatures_606026gq

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.