CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού στο ΟΛΑ μπιπ


25 Φεβρουαρίου 2015

FullSizeRender1.jpg

Προσκεκλημένη της άτακτης "συμμορίας" του ΟΛΑ μπιπ ήταν χθες το βράδυ η Τζένη Μπαλατσινού. Ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Βαγγέλης Περρής και η Δούκισσα Νομικού δημιούργησαν τη γνώριμη, χαλαρή ατμόσφαιρα για μια ειλικρινή κουβέντα σχετικά με το χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τις αλλαγές στη ζωή, τις παράξενες στιγμές στο πρωινό του Mega και το νέο της τηλεοπτικό της βήμα στο Joy.

JENNY_OLA

Αναφερόμενη στην περίοδο του πρωινού, είπε χαρακτηριστικά "Υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ δύσκολες. Υπήρχαν φάσεις πολύ σουρεαλιστικές μεταξύ μας που αν τις απομονώσεις είχαν πολύ γέλιο". Δεν δίστασε να ομολογήσει πως έμαθε πολλά κοντά του και πως κι οι δυο φρόντισαν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο το διαζύγιό τους, επιδιώκοντας να μην φέρουν σε δύσκολη θέση τους συνεργάτες τους. Δήλωσε πως η περσινή της εμπειρία στην εκπομπή ήταν πολύ απολαυστική και πως έμαθε πολλά.

"Μέχρι να φύγεις από αυτή τη ζωή, μπορείς να ζήσεις πολλά" είπε αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα και συνέχισε με διάθεση πειράγματος, "δεν έχεις δει ότι οι μεγαλύτεροι έρωτες είναι στα γηροκομεία;" Μιλήσανε επίσης για τα παιδιά και τις σπουδές τους καθώς και για το ρόλο της στο Joy για το οποίο είναι ενθουσιασμένη.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.