CELEBRITIES

Η ψυχολογική πίεση της Amal Alamuddin


4 Μαρτίου 2015

Η Amal Alamuddin εδώ και καιρό έχει στραμμένα όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Ιδίως μετά από τον γάμο της με τον ταλαντούχο ηθοποιό, George Clooney.

Έχει γίνει εξώφυλλο σε πολλά περιοδικά και κάθε της εμφάνιση γίνεται θέμα συζήτησης. Όμως όλη αυτή η υπερέκθεση στα μέσα φαίνεται πως έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην κυρία Clooney.

Η όμορφη δικηγόρος έχει αρχίσει να κουράζεται από όλη αυτή την κατάσταση. Έχει πιεστεί πολύ ψυχολογικά από την τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Πρέπει πάντα να είναι κομψή και να έχει τέλεια εμφάνιση. Αυτή η έντονη δημοσιότητα της προκαλεί ψυχολογική κόπωση. Καθώς επίσης φήμες λένε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα διατροφικής διαταραχής. Δεν τρέφεται σωστά και είναι εμφανές πως συνεχώς αδυνατίζει. Το φιλικό και το οικογενειακό της περιβάλλον ανησυχεί για την υγεία της και την ψυχολογική της κατάσταση.

rs_634x1024-141013125051-634.Amal-Alamuddin-JR-101314

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.