CELEBRITIES

Ο θάνατος ταιριάζει πολύ στη Victoria Beckham


4 Μαρτίου 2015

Η Victoria Beckham δίνει το ΟΚ για την πιο ανατριχιαστική φωτογράφιση, η οποία αντανακλά τον τίτλο της φθινοπωρινής της collection 2015 "dead sexy". Ένα μοντέλο φορά τα κομμάτια της νέας συλλογής και ποζάρει παριστάνοντας σκηνές από ταινίες τρόμου. Η extreme φωτογράφιση αναμένεται να κερδίσει μεγάλη δημοσιότητα, ενώ παράλληλα υπονοεί ότι τα νέα ρούχα είναι sexy "μέχρι θανάτου". Το πρώην μέλος των spice girls εξηγεί πως όσο ζει στο χώρο της μόδας τόσο περισσότερο εθίζεται στα παλτό, τα παντελόνια, τα καπέλα και τις μπότες.

Έτσι λοιπόν, όταν άρχισε να δουλεύει πάνω στην φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη collection 2015, σκέφτηκε ότι ήθελε να γίνει περισσότερο sexy. Τώρα το αν η συγκεκριμένη φωτογράφιση περνά αυτό το μήνυμα είναι ένα άλλο ζήτημα. Πάντως τα νέα κομμάτια που φέρουν την υπογραφή της είναι ιδιαίτερα κομψά και αποτελούνται από φαρδιά ankle boots, blanket skirts, tweed παλτό, πουλόβερ με ballooning μανίκια και αμάνικα φορέματα με ψηλή λαιμόκοψη στις υποτονικές αποχρώσεις του γκρι, μαύρου, πορτοκαλί και creme. Δείτε τη φωτογράφιση που θα συζητηθεί.

[gallery-430160]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.