CELEBRITIES

Τι είπαν η Τζένη με την Ελένη


13 Μαρτίου 2015

Στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα η Τζένη Μπαλατσινού. Έχοντας να βρεθούν τηλεοπτικά περίπου 8 χρόνια, μίλησαν για πολλά θέματα.

Οι δυο τους κάνανε μια κουβέντα αμιγώς γυναικεία, με το θέμα των παιδιών να μονοπολεί αρχικά το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας. Η διαφορές στην ανατροφή των κοριτσιών και των αγοριών και τα συναισθήματα που νιώθει η Τζένη Μπαλατσινού για τα τρία της παιδιά ενδιέφεραν ιδιαίτερα την Ελένη.

image001 (1)

Αναφέρθηκαν στις επαγγελματικές δραστηριότητες της Τζένης και μάλιστα, η ίδια δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημασία της ομάδας, της συζήτησης και της αγάπης που θρέφει για τις γυναίκες.

Όπως ήταν αναμενόμενo δεν μπορούσαν να μην αναφερθούν και στη μεγάλη αλλαγή των μαλλιών της όσον αφορά στο χρώμα μα και στο κούρεμα. "Ήταν μια αλλαγή που ήθελα να την κάνω από το καλοκαίρι", είπε η Τζένη Μπαλατσινού, που νιώθει ανανεωμένη με το νέο της hairlook.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.