CELEBRITIES

Σε κλινική αποτοξίνωσης εισήχθη η Liza Minnelli


19 Μαρτίου 2015

Judy_Garland_publicity_photo.png

Μπορεί η Liza Minnelli να έχει κλείσει τα 69 της χρόνια, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεφύγει από τις καταχρήσεις. Παρά τη δύσκολη κατάστασή της η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια βρήκε το κουράγιο να ζητήσει ξανά τη βοήθεια των ειδικών με την εισαγωγή της σε κλινική αποτοξίνωσης στο Malibu.

26C8A51D00000578-0-In_treatment_Liza_Minnelli_

O εκπρόσωπος της Scott Gorenstein δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι "η Liza Minnelli αγωνίζεται χρόνια με τις καταχρήσεις και όποτε νιώθει πως χρειάζεται βοήθεια τη ζητάει", ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ήδη σημειώνει σημαντική πρόοδο στην κλινική. Η 69χρονη star έχασε την μητέρα της   Judy Garland το 1969 όταν πέθανε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

Judy_Garland_publicity_photo

Όπως αποδεικνύεται το τραγικό αυτό γεγονός τη σημάδεψε, ωθώντας και την ίδια στις καταχρήσεις. Η πρώτη εισαγωγή της σε κλινική αποτοξίνωσης έγινε το 1984, ενώ το 2004 ήταν η προηγούμενη φορά που αναζήτησε βοήθεια. Ας ευχηθούμε ότι αυτή η φορά θα είναι και η τελευταία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.