CELEBRITIES

Δεν μιλιούνται πλέον η Katie Holmes με τον Tom Cruise


20 Μαρτίου 2015

258.jpg

O Tom Cruise και η πρώην σύζυγός του Katie Holmes όχι μόνο δεν επικοινωνούν, αλλά πλέον τρέφουν αρνητικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος δεν οφείλεται στη φημολογούμενη σχέση της 36χρονης ηθοποιού με τον Jamie Foxx καθώς η ρίζα του "κακού" είναι πολύ πιο βαθιά. Όταν ο Τom Cruise άρχισε να ανεβαίνει στην ιεραρχία της Σαϊεντολογίας, τότε με τον ίδιο ρυθμό μεγάλωνε και το χάσμα ανάμεσα τους, αφού η Katie Holmes δεν ήθελε να έχει καμία ανάμιξη με την αίρεση ούτε αυτή αλλά ούτε και η κόρη της.

1

Το γεγονός αυτό δεν προκαλούσε μόνο καυγάδες στο ζευγάρι, αλλά κλόνιζε και τη σχέση του Cruise με την εκκλησία, η οποία είχε την τάση να απομακρύνει όσους την αποκηρύττουν. Οι κοντινές πηγές των δύο star αναφέρουν πως ο Tom Cruise θεωρεί ότι η Katie Holmes τον εγκατέλειψε χωρίς καμία προειδοποίηση, ενώ  η δική της πλευρά λέει χαρακτηριστικά ότι "της "έτρωγε" τη ζωή". Η 8χρονη Suri Cruise μένει με την μαμά της βλέποντας ελάχιστα πλέον τον μπαμπά της.

2

Η Σαιεντολογία πάντως έχει χάσει πολλά μέλη τον τελευταίο καιρό, λόγω των σκληρών θέσεων της, ενώ ήταν ο λόγος και του προηγούμενου διαζυγίου του ηθοποιού με την Nicole Kidman.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.