CELEBRITIES

H Emmy Rosum δε θέλει για γείτονα της τον Justin Bieber


21 Μαρτίου 2015

Η Emmy Rosum σε συνέντευξη της διηγήθηκε με καυστικό τρόπο την εμπειρία που είχε με τον Justin Bieber, όταν αποφάσισε να τον επισκεφτεί για να τον καλωσορίσει στη νέα του γειτονιά, αφού μετακόμισε ακριβώς απέναντί της.

j

Στην είσοδο την περίμεναν ένα πλήθος από μυώδεις σωματοφύλακες, οι οποίοι είχαν αναλάβει έναν εκφοβιστικό ρόλο. Παρόλα αυτά η 28χρονη ηθοποιός είπε ότι, έκανε υπομονή περιμένοντας τον χαιρετήσει, πράγμα που στην πορεία μετάνοιωσε,καθώς τον είδε να βγαίνει μέσα από μια Bentley και να τραγουδά επιδεικτικά με ύφος rapper.

Justin-Bieber-01-600x600

Ο 21χρονος τραγουδιστής σχεδόν την αγνόησε και προχώρησε μέσα στο καινούριο του σπίτι. Η αγενής του στάση απογοήτευσε την Emmy Rosoum η οποία δεν σκοπεύει να επικοινωνήσει ξανά μαζί του, ενώ όπως δήλωσε και η ίδια "Πιστεύω πως ούτε αυτός πρόκειται να με καλέσει σε κάποιο πάρτι του. Άλλωστε νομίζω ότι είμαι αρκετά μεγάλη για το σινάφι του".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.