CELEBRITIES

Ο 54χρονος ηθοποιός που επιστρέφει στα φοιτητικά έδρανα


22 Μαρτίου 2015

antonio-banderas-and-daughter-stella2011-12-02_08-11-35shop-around-together-853x1280.jpg

Ο κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό του έχει το δικό του label, το δικό του άρωμα ή τη δικιά του συλλογή ρούχων, του Antonio Banderas όμως δεν του το 'χαμε. Ο Iσπανός ηθοποιός όχι μόνο θα ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας αλλά πρόκειται και να καθίσει στα φοιτητικά έδρανα για να πάρει πτυχίο από την παγκοσμίου φήμης  σχολή μόδας  Saint Martins.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι μετακομίζει στο Λονδίνο για να μπορεί να παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής, από την οποία αποφοίτησαν μερικά μεγάλα ονόματα της μόδας όπως η Στέλλα Μακ Κάρτνεϊ και ο Αλεξάντερ Μακ Κουίν.

Ο 54χρονος ηθοποιός αποκάλυψε τα σχέδια του στο βρετανικό τοκ σόου  ITV’s Loose Women,  εξηγώντας ότι: "Είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου καιρό τώρα και μια από τις καλύτερες σχολές σχεδίου μόδας παγκοσμίως είναι το Saint Martins University, έτσι επέλεξα να σπουδάσω εδώ".

"Μπορεί να μου πάρει αρκετό χρόνο", πρόσθεσε ο ηθοποιός."αλλά χρειάζομαι γνώσεις για να μπορέσω να κάνω κάποια βήματα στο συγκεκριμένο χώρο στο μέλλον. Με κάνει να νιώθω και πάλι νέος, να κάθομαι στα θρανία ξανά και να προσπαθώ να καταλάβω μια άλλη πραγματικότητα".

Το διαβάσαμe στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.