CELEBRITIES

Η Ελένη Μενεγάκη γέννησε!


30 Μαρτίου 2015

eleni_menegaki_3.jpg
Τρίτο κοριτσάκι για την παρουσιάστρια!

Το περίμεναν όλοι πως και πως. Η Ελένη Μενεγάκη αφού όλη την εβδομάδα μας είχε στο τρέξιμο πήγε σήμερα το απόγευμα στο μαιευτήριο Ιασώ και πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο το 4ο παιδί της. Ένα παιδί που μας ξάφνιασε, καθώς σε αντίθεση με την φημολογία ότι περίμενε αγοράκι, η παρουσιάστρια έκανε για άλλη μια φορά κορίτσι και φαίνεται πως ο γιος της Άγγελος θα είναι ο μόνος άντρας της οικογένειας. Μετά τον Μάκη Παντζόπουλο φυσικά που πετάει για την κόρη του που είναι το πρώτο του παιδί.

Όπως αναφέρει το Peoplegreece.com η παρουσιάστρια μπήκε στις 19:00 το απόγευμα στο μαιευτήριο για να γεννήσει με καισαρική τομή. Γύρω στις 22:00 ήρθε στον κόσμο η βάρους 2.750 κιλών κόρη της. Ο γυναικολόγος της Γιώργος Σταματίου δήλωσε στο People:

«Η Ελένη αυτή τη στιγμή κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Το μωρό ήρθε στη ζωή στις 21:50 και όλα πήγαν καλά. Είναι ένα υγιέστατο μωρό και κούκλα. Στο χειρουργείο φυσικά δεν ήταν κανείς αφού έκανε καισαρική την οποία είχε προγραμματίσει. Ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η φήμη. Η Ελένη ήξερε εξ αρχής πως περιμένει κορίτσι απλώς δεν ήθελε να το μοιραστεί με κάποιον άλλο εκτός από τους δικούς της ανθρώπους και δεν σχολίασε ποτέ κάτι για την ψευδή είδηση».

Έτσι μετά τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια ήρθε το τρίτο κορίτσι για την παρουσιάστρια, ενώ ο Μάκης Παντζόπουλος θα έχει κάθε λόγο να χαίρεται πλέον για το πρώτο του παιδί.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.