CELEBRITIES

Rita Wilson: H μάχη της με τον καρκίνο του στήθους


15 Απριλίου 2015

Μόλις την Τρίτη η σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson αποκάλυψε πως πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο του στήθους και προέβη σε διπλή μαστεκτομή και αναπλαστική χειρουργική. Η 58χρονη ηθοποιός και κινηματογραφική παραγωγός έκανε ένα διάλειμμα από την παράσταση που πρωταγωνιστεί στο Broadway "Fish in the Dark' νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ίδια δημοσιοποίησε τα νέα της κατάστασής της με ανακοίνωση στο περιοδικό People. Όπως αποκάλυψε, το πρώτο τεστ για καρκίνο που έκανε, βγήκε αρνητικό, αλλά όταν αναζήτησε μια δεύτερη γνώμη, η διάγνωση ήταν διαφορετική. Την περασμένη εβδομάδα έκανε το απαραίτητο χειρουργείο. "Την περασμένη εβδομάδα, με τον σύζυγό μου στο πλευρό μου και την αγάπη και υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου, έκανα διπλή μαστεκτομή, αφότου διαγνώστηκα με καρκίνο του στήθους", είπε χαρακτηριστικά.

spl953691_031

Η Rita Wilson, που είναι παντρεμένη με τον Tom Hanks από το 1988, παρότρυνε και άλλες γυναίκες να αναζητούν μία δεύτερη γνώμη σε αντίστοιχη περίπτωση, και ευχαρίστησε τους αγαπημένους της για την στήριξή τους. "Η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί" συμπλήρωσε. "Η κατάστασή μου είναι καλή και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα", είπε στο τέλος.

Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε πως θα επιστρέψει στο θέατρο στις 5 Μαϊου. Αξίζει να σημειώσουμε οτι και η πρώτη σύζυγος του Tom Hanks είχε χτυπηθεί από καρκίνο στα κόκαλα, και δυστυχώς είχε χάσει τη μάχη το 2002.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.