CELEBRITIES

Για ποιο λόγο μηνύει τη Sofia Vergara ο πρώην σύντροφός της;


16 Απριλίου 2015

141jo.jpg

Ο 39χρονος επιχειρηματίας Nick Loeb μηνύει τη Sofia Vergara προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσει ότι δε θα θανατωθούν τα θηλυκά έμβρυα που δημιουργήθηκαν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης όσο ήταν ακόμα ζευγάρι. Η 42χρονη ηθοποιός όμως δεν επιθυμεί τη συντήρηση τους υπό αυτές τις συνθήκες για τρεις βασικούς λόγους.

WASHINGTON, DC - MAY 03:  Actors Joe Manganiello (L) and Sofia Vergara attend the Bloomberg & Vanity Fair cocktail reception following the 2014 WHCA Dinner at Villa Firenze on May 3, 2014 in Washington, DC.  (Photo by Dimitrios Kambouris/VF14/WireImage)

Πρώτον το 2000 έπασχε από καρκίνο στο θυρεοειδή και είχε υποστεί σε ακτινοβολίες, δεύτερον είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον ηθοποιό Joe Manganiello και τρίτον έχει ήδη έναν γιο 23 ετών, που σύμφωνα με την ίδια θα του φαινόταν περίεργο να έχει ένα τόσο νεότερο αδερφάκι.

ManoloSofia827

Επομένως ομολόγησε ότι ο μόνος λόγος που προχώρησε στη δημιουργία εμβρύων ήταν καθαρά για χάρη του πρώην συντρόφου της.

Ένα από τα στοιχεία που ο Nick Loeb στρέφει εναντίον της είναι το συμφωνητικό που υπέγραψαν σε ποιες περιπτώσεις μπορούν να θανατωθούν τα έμβρυα, το οποίο δεν περιλαμβάνει πουθενά την περίπτωση του χωρισμού τους. Το δικαστήριο είχε οριστεί για τον περασμένο Αύγουστο, όμως η Sofia Vergara ζήτησε αναβολή για φέτος τον Απρίλιο διότι άλλαξε την νομική εκπροσώπηση της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.