CELEBRITIES

Το αθώο ψέμα της Sarah Jessica Parker στο γιο της


17 Απριλίου 2015

SarahJessicaParkerOuterwearPuffaJacketXpw4Omzm3uil_d0862.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός εκτός από επιτυχημένη καριέρα στο Hollywood έχει και μία πολύ όμορφη οικογένεια. Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο της παιδί, ο γιος της James Broderick είναι 12 ετών. Πρόσφατα, σε συνέντευξη στην εκπομπή του David Letterman, ''The Late Show'', δήλωσε πως είχε πει ένα αρκετά αστείο ψέμα στο γιο της, όταν τη ρώτησε περί σεξουαλικής επαφής. Η Sarah Jessica Parker επινόησε μία ιστορία για να λύσει, τουλάχιστον, προσωρινά τις απορίες του γιου της. Συγκεκριμένα, του είπε ότι έχει ένα σπόρο και υπάρχει μία κοπέλα με το όνομα Mary που θα γνωρίσει στο Πανεπιστήμιο και θα είναι έξυπνη και αξιαγάπητη. Ύστερα, εκείνος θα διαλέξει τη Mary για να της δώσει το σπόρο του. Ο σπόρος όμως είναι μόνο ένας!

Αυτή είναι η χαριτωμένη ιστορία της ταλαντούχας σταρ περί sex. Σίγουρα όταν μεγαλώσει ο γιος της θα συγχωρήσει τη μαμά του για αυτό το γλυκό ψέμα και ίσως το χρησιμοποιήσει και ίδιος για τα δικά του παιδιά μία μέρα.

SarahJessicaParkerOuterwearPuffaJacketXpw4Omzm3uil_d0862

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.