CELEBRITIES

Το τελευταίο catwalk της Gisele Bundchen


20 Απριλίου 2015

Gisele-Bundchen-Last-Runway-Show-Pictures.jpg

Το τελευταίο catwalk της Gisele Bundchen έγινε στο São Paulo Fashion Week για λογαριασμό του οίκου Colcci.

gisele

To supermodel έκανε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις, ενώ στο τέλος της επίδειξης τόσο αυτή όσο και τα υπόλοιπα μοντέλα που συμμετείχαν στο show, εμφανίστηκαν με jeans και tops που είχαν τυπωμένο το πρόσωπο της.

Gisele-Bundchen-

Στα 34 της χρόνια και έπειτα από μία εικοσαετή πορεία η Gisele Bundchen αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της με το πιο λαμπερό της χαμόγελο, προκαλώντας ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς.

279CC9B600000578-3041048-tic_-a-107_1429149432428

Τα πρώτα άτομα που τη χειροκρότησαν και τη θαύμασαν ήταν η μητέρα της, η αδερφή της και ο σύζυγός της Tom Brady ο οποίος της άφησε και στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα για το κλείσιμο αυτού του μεγάλου κεφαλαίου της ζωής της το οποίο έγραφε μέσα σε όλα "Συγχαρητήρια έρωτα της ζωής μου. Μου δίνεις έμπνευση καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Είμαι περήφανος για σένα και για οτιδήποτε έχει να κάνει με σένα".

Gisele-B

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.