CELEBRITIES

Woody Allen: Τώρα και μουσείο αφιερωμένο στον σκηνοθέτη


21 Απριλίου 2015

Αφού έφτιαξαν ένα άγαλμα -πραγματικού μεγέθους- αφιερωμένο στον Woody Allen, τώρα ετοιμάζουν και μουσείο προς τιμήν του! Πού; Στη Βαρκελώνη, πόλη την οποία επέλεξε ο Αμερικανός σκηνοθέτης για να γυρίσει την επιτυχημένη ταινία του Vicky Cristina Barcelona (μάλιστα, για αυτή βραβεύτηκε και με Όσκαρ β' ρόλου η Penelope Cruz). Συγκεκριμένα υπολογίζεται πως το Μουσείο θα στγαστεί στην πρώην σχολή Τεχνών La Llotja, που πλέον αποτελεί ένα εγκατελειμμένο κτίριο. Το νεοκλασικό κτίριο χρονολογείται από το 1883 και βρίσκεται στο ιστορικό Gothic quarter της Βαρκελώνης.

27AB733900000578-0-image-a-54_1429277237715

O 79χρονος Woody Allen έχει βραβευτεί με τέσσερα Όσκαρ -σκηνοθεσίας & σεναρίου- στη διάρκεια της καριέρας του, ενώ συνεχίζει να παράγει μία ταινία κάθε χρόνο! Η τελευταία του ταινία, με τίτλο Irrational Man και πρωταγωνιστές την Emma Stone και τον Joaquin Phoenix θα κάνει πρεμιέρα στο προσεχές φεστιβάλ Κανών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.