CELEBRITIES

Κεφάλαιο «Brangelina»: Το χρονικό του love story τους


1 Μαΐου 2015

Μόλις συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από την πρώτη κοινή φωτογραφία του Brad Pitt και της Angelina Jolie, σε μια βόλτα τους στην παραλία μαζί με τον υιοθετημένο γιο της Maddox. Οι φήμες για την σχέση τους είχαν ήδη ξεκινήσει, κι αυτό ήταν το πρώτο στιγμιότυπο που την επιβεβαίωνε.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν στα γυρίσματα  της ταινίας Mr & Mrs Smith (2005), όταν ο Brad Pitt ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Το διαζύγιο δεν άργησε.

Την ίδια χρονιά η Angelina Jolie υιοθέτησε το δεύτερο παιδί της, τη Zahara από την Αιθιοπία. Αμέσως μετά ο Brad Pitt έκανε αίτηση υιοθεσίας και των δύο παιδιών που είχε μέχρι τότε η σύντροφός του, τα οποία πήραν το επίθετο Jolie-Pitt. Τον Ιανουάριο του 2006 επιβεβαίωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, τη Shiloh, που γεννήθηκε τον Μάιο του 2006 στη Ναμπίμπια.

Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, το ζευγάρι υιοθέτησε ακόμη ένα παιδί, τον Pax από το Βιετνάμ -αρχικά το υιοθέτησε μόνη της η Angelina, καθώς η νομοθεσία δεν επέτρεπε σε ανύπαντρα ζευγάρια να υιοθετούν. Επίσημα τον υιοθέτησε και ο Brad Pitt το 2008.

Το καλοκαίρι του 2008 το ζευγάρι υποδέχτηκαε ακόμη δύο παιδιά, τα δίδυμα Knox και Vivienne, που η Angelina Jolie έφερε στον κόσμο στη Νότια Γαλλία.

Από το 2006 οι δύο ηθοποιοί έχουν ιδρύσει από κοινού τον φιλανθρωπικό οργανισμό Jolie-Pitt Foundation. Σε αυτό δόθηκαν τα 14 εκατ. δολάρια (!) που κόστισαν οι πρώτες φωτογραφίες τους με τα νεογέννητα δίδυμα που πουλήθηκαν αποκλειστικά σε δύο περιοδικά.

Μετά από επτά χρόνια μαζί, τον Απρίλιο του 2012 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, και τελικά παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο στη Νίκαια. Στο μεταξύ, αντιμετώπισαν μαζί τις δυσκολίες υγείας της Angelina Jolie -που σε διάστημα δύο ετών αφαίρεσε το στήθος αλλά και τις ωοθήκες της για προληπτικούς λόγους- και μοιράστηκαν οικογενειακές χαρές, λαμπερές πρεμιέρες και κινηματογραφικές επιτυχίες.

[gallery-444506]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.