CELEBRITIES

Η Jessica Alba παραδέχεται ότι κάνει τους υπαλλήλους της να κλαίνε


1 Μαΐου 2015

Jessica-Alba-3.jpg

Μπορεί στη μεγάλη οθόνη να υποδύεται ευαίσθητους και ρομαντικούς χαρακτήρες όμως στην πραγματικότητα η Jessica Alba είναι μία σκληρή επαγγελματίας καθώς είναι ιδιοκτήτρια της Honest company, μίας γιγαντιαίας επιχείρησης παραγωγής μη τοξικών προϊόντων για το σπίτι.

2014-08-27-honestcompany1

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό "More Magazine" παραδέχτηκε ότι όταν πρόκειται για την επιχείρηση της μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή με τους υπαλλήλους της δηλώνοντας: "Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές γίνομαι πολύ σκληρή γιατί θέλω να εστιάζω στην ουσία. Έχω κάνει υπαλλήλους να κλάψουν, χωρίς όμως να έχω κάτι προσωπικό μαζί τους. Απλά όταν χρειάζεται να γίνουν κάποια πράγματα δεν μπορούν να καθυστερούν. Οι επιχειρήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την υποκριτική. Είναι ένα ξεχωριστό πεδίο με διαφορετικές απαιτήσεις". Κλείνοντας σημείωσε ότι πλέον κάνει προσπάθειες να ελέγχει τα νεύρα της και να δείχνει μεγαλύτερη κατανόηση στους υφισταμένους της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.