CELEBRITIES

O Orlando Bloom πουλάει το διαμέρισμα που μόλις αγόρασε στη Νέα Υόρκη


2 Μαΐου 2015

Orlando-Bloom-Actors-.jpg

 Μπορεί να αγόρασε το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην περιοχή Tribeca της Νέας Υόρκης πριν από 9 μήνες αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να θέλει να το πουλήσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Όταν ο Πειρατής της Καραϊβικής Orlando Bloom αγόρασε το συγκεκριμένο, super lux διαμέρισμα στο κτίριο που μένει η Taylor Swift τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά καθώς πολλοί θεώρησαν πως ο ηθοποιός προσπαθούσε να βρεθεί πιο κοντά στην κολλητή της Swift, Selena Gomez. Οι τελευταίες φήμες τον θέλουν να τα έχει ξαναβρεί με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του 4χρονου γιου τους, Flynn. Παρόλο που δεν υπάρχει καμιά πληροφορία μέχρι στιγμής ότι τα έχουν βρει ο Bloom έχει βάλει πωλητήριο στο διαμέρισμά του ίσως για να βρει ένα διαμέρισμα που θα είναι πιο κοντά σε εκείνο που μένει ο γιος του.

Το διαμέρισμα που πουλάει διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και βρίσκεται στο κτίριο Sugarloaf Warehouse.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι πολύ ευρύχωρο ενώ παρόλο που είναι όμορφα διακοσμημένο δείχνει λίγο "κρύο". Τα ταβάνια του είναι ξύλινα, οι τοίχοι είναι πέτρινοι ενώ ξύλινα είναι και τα πατώματα του δωματίου. Κατά τα άλλα σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση είναι πολύ λιτή ενώ σίγουρα μπορεί να καταλάβει κανείς βλέποντας το διαμέρισμα πως ανήκει σε άντρα και μάλιστα εργένη.

_bloom02

Το διάσημο «ξωτικό» αγόρασε το διαμέρισμα δίνοντας 4,88 εκατομμύρια δολάρια ενώ τώρα το πουλάει για 5,5 εκατομμύρια.

Η κουζίνα του διαμερίσματος είναι ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις οικιακές συσκευές (τις οποίες δεν νομίζουμε πως χρησιμοποιεί). Γύρω από αυτήν υπάρχει μαρμάρινος πάγκος με σκαμπό στα οποία κάθεται ο ίδιος και οι φίλοι του για πρωινό ή κανένα χαλαρό ποτάκι. Η κουζίνα του διαμερίσματος δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και δεν μπορούμε να πούμε πως μας τρελαίνει. Είναι μια κλασική εργένικη κουζίνα χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

bloom03

Η master σουίτα του διαμερίσματος έχει τη δική της walk-in closet και ένα μπάνιο το οποίο μοιάζει με mini spa. Γύρω από τα μεγάλα παράθυρά της ο τοίχος είναι φτιαγμένος από τούβλα ενώ στο ταβάνι υπάρχει ξύλο όπως άλλωστε και σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.