CELEBRITIES

Το γράμμα που έκανε τη Beyonce να δακρύσει


12 Μαΐου 2015

Beyonce11.jpg

Ποτέ δεν έκρυψε την ευαίσθητη πλευρά της η sexy popstar. Η Beyonce δεν έκρυψε τη βαθιά της συγκίνηση με αφορμή το γράμμα που έγραψε η μητέρα της για τις κόρες της.

Η Tina Knowles τη γιορτή της μητέρας αποφάσισε να γράψει μία επιστολή την οποία δημοσίευσε στο περιοδικό, Time. Συγκεκριμένα έγραψε: '' Κάθε μέρα ξυπνάω και σκέφτομαι πόσο πολύ σας αγαπώ, πόσο σας θαυμάζω και πόσο υπερήφανη είμαι για εσάς. Γράφοντας αυτά, θυμήθηκα τι έχετε κάνει για εμένα. Όποτε είμαι στεναχωρημένη ή κάπως μετανιωμένη για κάτι, φτιάχνετε μία ομαδική συζήτηση και μου λέτε πόσο cool είμαι. Μερικές φορές μου στέλνετε και αστεία video στο youtube για να γελάσω. Το καλύτερο βέβαια είναι όταν βλέπω φωτογραφίες από τα εγγόνια μου''. Επίσης, η Tina Knowles έκανε και μία αφιέρωση για την καθεμία ξεχωριστά. Στη Beyonce ευχήθηκε να μπορέσουν όλοι κάποια στιγμή να δουν τον πραγματικό της εαυτό και την ειλικρίνεια της. Είπε πως είναι μία μεγάλη σταρ, αλλά παραμένει προσγειωμένη στη γη. Όπως ήταν λογικό και επόμενο η popstar δεν έκρυψε πως δάκρυσε μετά από αυτά τα μητρικά τρυφερά λόγια.

lfw house of dereon launch 170911

article-2045398-0E3BDBEE00000578-899_634x949  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.