CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow: Αισθάνομαι καλύτερα τώρα στα 42 από όταν ήμουν 20


19 Μαΐου 2015

28D-Gwyneth.jpg

H Gwyneth Paltrow βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από ποτέ και αυτό αποδεικνύεται από τη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Women' s Helth φορώντας μπικίνι.

-womens-health-gwyneth-p

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες της αλλά και για την άψογη φυσική της κατάσταση δηλώνοντας "Νιώθω πολύ πιο όμορφα με το σώμα μου όταν φορώ μαγιό τώρα που είμαι 42 σε σχέση με τότε που ήμουν 20 χρονών". Η ίδια περιγράφει πως είναι μία τυπική μέρα της από το πρωί μέχρι και το βράδυ και πως εντάσσει την άσκηση στο πρόγραμμα της λέγοντας τα εξής: "Το πρωί αφήνω στο σχολείο τα παιδιά μου και κάνω μία ώρα αεροβική άσκηση.

gwyneth-paltrow-

Στη συνέχεια πηγαίνω στη δουλειά μου. Όταν έρθει η ώρα του φαγητού, θα φάω μπόλικη σαλάτα με ψητό κοτόπουλο. Για βραδινό δεν έχω τίποτα συγκεκριμένο στο μενού. Τα περισσότερα βράδια τρώω μαζί με τα παιδιά μου από τηγανητό κοτόπουλο μέχρι και μακαρόνια ή ψητό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες". Τ

gwyneth-paltrow-womens-health

έλος ανέφερε πως ως μητέρα δεν είναι αυστηρή με τα παιδιά της στο θέμα της διατροφής αφού η φιλοσοφία της γύρω από το φαγητό είναι να μπορεί κανείς να τρώει τα πάντα αλλά με μέτρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.